Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Piatra Bulbuci din Zlatna, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Zlatna, Romania precum: adresa Rezervatia Piatra Bulbuci, cum ajung la Rezervatia Piatra Bulbuci, program Rezervatia Piatra Bulbuci, preturi Rezervatia Piatra Bulbuci, poze Rezervatia Piatra Bulbuci, localizare pe harta Rezervatia Piatra Bulbuci si alte detalii Rezervatia Piatra Bulbuci.

  • Locatie: Zlatna, Alba, Romania

Rezervatia Piatra Bulbuci se afla in judetul Alba si este o arie protejata, naturala, geologica si geomorfologica de interes national, apartinand de orasul Zlatna.

Rezervatia se intinde pe o suprafata de 3 hectare, la o altitudine de 540 metri si este formata din pajisti mezofile si un bloc masiv de calcar cu aspect de turn de cetate cu o inaltime de 78 metri.

Rezervatia Piatra Bulbuci impreuna cu Piatra Varului, Piatra Boului, Pietrele Ampoitei s-au desprins dintr-o faleza calcaroasa, au alunecat pe taluzul continental din partea de sud a Muntilor Trascau si s-au insedimentat in formatiunile cretacice de flis, detasandu-se in relief prin eroziunea selectiva.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Zlatna, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Piatra Bulbuci?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.