Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Stiintifica Gemenele – Taul Negru din Rausor, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Rausor, Romania precum: adresa Rezervatia Stiintifica Gemenele – Taul Negru, cum ajung la Rezervatia Stiintifica Gemenele – Taul Negru, program Rezervatia Stiintifica Gemenele – Taul Negru, preturi Rezervatia Stiintifica Gemenele – Taul Negru, poze Rezervatia Stiintifica Gemenele – Taul Negru, localizare pe harta Rezervatia Stiintifica Gemenele – Taul Negru si alte detalii Rezervatia Stiintifica Gemenele – Taul Negru.

  • Locatie: Rausor, Hunedoara, Romania

Rezervatia stiintifica Gemenele – Taul Negru se afla in centrul Parcului National Retezat, judetul Hunedoara si este o arie naturala protejata de interes national, de tip stiintifica.

Rezervatia se intinde pe o suprafata de 1.630 hectare si a fost infiintata in anul 1935, fiind inclusa in anul 1979 in Reteaua Internationala a Rezervatiilor prin programul de ocrotire al biosferei, coordonat de UNESCO.

Importanta rezervatiei este cu atat mai importanta datorita existentei ultimei paduri primare neafectate existente in Europa, precum si singura zona de padure antica amestecata.

Rezervatia stiintifica Gemenele – Taul Negru are regim strict de protectie, prin care habitatele sunt pastrate in starea lor naturala, fiind permise doar activitatile stiintifice, cu acordul Academiei Romane.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Rausor, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Stiintifica Gemenele - Taul Negru?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.