Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Suvara Sasilor din Talmaciu, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Talmaciu, Romania precum: adresa Rezervatia Suvara Sasilor, cum ajung la Rezervatia Suvara Sasilor, program Rezervatia Suvara Sasilor, preturi Rezervatia Suvara Sasilor, poze Rezervatia Suvara Sasilor, localizare pe harta Rezervatia Suvara Sasilor si alte detalii Rezervatia Suvara Sasilor.

  • Locatie: Talmaciu, Sibiu, Romania

Amplasata pe terasa raului Sadu, intre localitatile Sadu si Talmaciu, Rezervatia Suvara Sasilor este o rezervatie ce acopera o suprafata de 20 ha.

“Paradis botanic in ascensiune&quot, dupa cum il numesc unii, rezervatia nu reprezinta o destinatie turistica incitanta pentru turisti, datorita aspectului sau negliat si a drumului de acces mai putin prietenos.

Rezervatia Suvara Sasilor este una dintre cele mai bogate zone ale judetului, desi nu a beneficiat de vreo investitie sau amenajare.

Spatiul de 20 ha este ornat cu plante rare, printre care se numara: mararul porcului, narcisa, brandusa, iarba neagra, orhideea, limba sarpelui, coacazul de munte, gladiola. Tot aici, in tufisurile de rachita, de mesteacan si de arin si-au gasit adapost zeci de specii de pasari, nevertebrate, dar si mistreti sau capriori.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Talmaciu, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Suvara Sasilor?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Pensiunea Ferma Brandusa
Avrig, Sibiu

Vezi pagina unitatii de cazare Pensiunea Ferma Brandusa

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.