Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Vatafu Lungulet din Babadag, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Babadag, Romania precum: adresa Rezervatia Vatafu Lungulet, cum ajung la Rezervatia Vatafu Lungulet, program Rezervatia Vatafu Lungulet, preturi Rezervatia Vatafu Lungulet, poze Rezervatia Vatafu Lungulet, localizare pe harta Rezervatia Vatafu Lungulet si alte detalii Rezervatia Vatafu Lungulet.

  • Locatie: Babadag, Tulcea, Romania

Rezervatia Vatafu Lungulet face parte din Rezervatia Biosferei Delta Dunarii si se afla in complexul de lacuri Rusu-Puiu, judetul Tulcea. Se intinde pe o suprafata de 1625 hectare.

Face parte din zonele strict ocrotite, individualizandu-se printr-o mare diversitate a formelor de relief, ce cuprinde depresiuni, insule plutitoare sau fixe, grinduri, lacuri etc.

Adaposteste specii deosebite de plante si animale, ca si impresionantele colonii de starc pitic si cormoran. Aria protejata asigura conditii optime de reproducere a unor specii de pesti precum linul si caracuda.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Babadag, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Vatafu Lungulet?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.