Vizualizezi pagina obiectivului turistic Ringul Vienez din Viena, Austria. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Viena, Austria precum: adresa Ringul Vienez, cum ajung la Ringul Vienez, program Ringul Vienez, preturi Ringul Vienez, poze Ringul Vienez, localizare pe harta Ringul Vienez si alte detalii Ringul Vienez.

  • Locatie: Viena, Austria

Artera Ringstrasse din Viena

Frumosul Ringstrasse este o artera care inconjoara centrul orasului Viena. In sensul acelor de ceasornic, Ringul Vienez este alcatuit din urmatoarele sectiuni: Stubenring, Parkring, Schubertring, Karnterring, Opernring, Burgring, Dr-Karl-Renner-Ring, Dr-Karl-Lueger-Ring si Schottenring. Cercul este completat de catre cheiul Fanz-Josef-Kai, de-a lungul canalului Dunarii.

Demolarea fortificatiilor din timpul domniei imparatului Franz Joseph a facut posibila trasarea unui drum ceremonial flancat de copaci intre anii 1858 si 1865. In a doua jumatate a secolului 19 au fost construite aici multe cladiri mari intr-un stil grandios care a devenit cunoscut ca “stilul Ringstrasse”. Ringul are o lungime de 4 kilometri si o latime de 57 de metri. Ceremonia de inaugurare a avut loc la data de 1 mai 1865. Dar, cel mai bun moment al sau a avut loc in 1879, atunci cand artistul Hans Makart a organizat o parada cu 10.000 de participanti cu ocazia aniversarii nuntii de argint a cuplului imperial. Urmatoarele cladiri si parcuri de pe Ring s-a construit de la Stubenring catre Schottenring: Banca de Ecomonii a Postei de catre Otto Wagner; Muzeul de Arte Aplicate, Parcul Orasului, Opera de Stat, Palatul Imperial Hofburg, Muzeul de Istorie a Artei, Parlamentul, Primaria, Teatrul National, Gradina Poporului, Universitatea si Biseriva Votiva.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Viena, Austria? Doresti sa te cazezi in apropiere de Ringul Vienez?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 4.0 / 5 (bazat pe 1 calificative)
Badr Hary

badr-hary

Ringstrasse reprezinta o serie de strazi care formeaza un fel de poligon in jurul Palatului Schonbrunn. Va recomand o plimbare pe jos sau cu tramvaiul nr 1 pentru a admira toate palatele de pe Ring.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproximativ 8 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.