Vizualizezi pagina obiectivului turistic Ruinele Bisericii San Eustachio din Scala, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Scala, Italia precum: adresa Ruinele Bisericii San Eustachio, cum ajung la Ruinele Bisericii San Eustachio, program Ruinele Bisericii San Eustachio, preturi Ruinele Bisericii San Eustachio, poze Ruinele Bisericii San Eustachio, localizare pe harta Ruinele Bisericii San Eustachio si alte detalii Ruinele Bisericii San Eustachio.

  • Locatie: Scala, Coasta Amalfi, Italia

Biserica San Eustachio a fost o biserica veche si bogata din Scala (prima jumatate a sec. XII), aproximativ contemporana la catedrala din Caserta Vecchia (1113-1153) si Duomo di Ravello din care a ramas ruine impresionante care constau in principal in peretele absidei, pe care inca se pot vedea si astazi urme de elemente decorative arhitecturale din diferite pietre colorate, cornise, brauri, arcade car se intersecteaza unele cu altele, ornamente cu cercuri de piatra de tuf. Structurile tronconice existente au facut posibila reconstruirea interiorului care a avut trei nave.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Scala, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Ruinele Bisericii San Eustachio?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.