Vizualizezi pagina obiectivului turistic Ruinele cetății Seksaginta Prista din Ruse, Bulgaria. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Ruse, Bulgaria precum: adresa Ruinele cetății Seksaginta Prista, cum ajung la Ruinele cetății Seksaginta Prista, program Ruinele cetății Seksaginta Prista, preturi Ruinele cetății Seksaginta Prista, poze Ruinele cetății Seksaginta Prista, localizare pe harta Ruinele cetății Seksaginta Prista si alte detalii Ruinele cetății Seksaginta Prista.

  • Locatie: Ruse, Ruse, Bulgaria

Una dintre cele mai interesante repere ale orasului Ruse sunt ruinele cetatii Seksaginta Prista (Orasul port a celor 60 de nave).

Imparatul roman Domitian (R. 85-89 d.Hr) a detasat aici o legiune de 6000 de soldati care au fost transportati cu 60 de nave pentru a face fata razboaielor cu dacii.

Ruinele cetatii sunt situate in partea de nord-vest a orasului, pe un mic deal, in apropiere de malul Dunarii. Expozitia inchisa prezinta etapele cetatii. O parte a descoperirilor pot fi vizualizate in Muzeul de Istorie din Ruse, unde sunt expuse intr-o sala separata.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Ruse, Bulgaria? Doresti sa te cazezi in apropiere de Ruinele cetății Seksaginta Prista?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.