Vizualizezi pagina obiectivului turistic Ruinele Cetatii Geto-Dacice de la Batca Doamnei Piatra Neamt (Petrodava) din Piatra Neamt, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Piatra Neamt, Romania precum: adresa Ruinele Cetatii Geto-Dacice de la Batca Doamnei Piatra Neamt (Petrodava), cum ajung la Ruinele Cetatii Geto-Dacice de la Batca Doamnei Piatra Neamt (Petrodava), program Ruinele Cetatii Geto-Dacice de la Batca Doamnei Piatra Neamt (Petrodava), preturi Ruinele Cetatii Geto-Dacice de la Batca Doamnei Piatra Neamt (Petrodava), poze Ruinele Cetatii Geto-Dacice de la Batca Doamnei Piatra Neamt (Petrodava), localizare pe harta Ruinele Cetatii Geto-Dacice de la Batca Doamnei Piatra Neamt (Petrodava) si alte detalii Ruinele Cetatii Geto-Dacice de la Batca Doamnei Piatra Neamt (Petrodava).

  • Locatie: Piatra Neamt, Neamt, Romania

Cetatea geto-dacica de la Batca Doamnei reprezinta cel mai vechi monument istoric din Piatra Neamt si este accesibil doar arheologilor.

Cetatea se afla pe o culme din partea de sud-est a orasului, dincolo de cartierul si schitul Doamna.

Cele cateva urme ale asezarii dacice sunt situate pe creasta unui pinten, la o inaltime de peste 450 metri.

Aici exista elemente de cultura materiala apartinand epocii neolitice (faza Cucuteni), epocii bronzului si epocii daco-getice.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Piatra Neamt, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Ruinele Cetatii Geto-Dacice de la Batca Doamnei Piatra Neamt (Petrodava)?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.