Vizualizezi pagina obiectivului turistic Sala Unirii din Alba Iulia, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Alba Iulia, Romania precum: adresa Sala Unirii, cum ajung la Sala Unirii, program Sala Unirii, preturi Sala Unirii, poze Sala Unirii, localizare pe harta Sala Unirii si alte detalii Sala Unirii.

  • Locatie: Alba Iulia, Alba, Romania

Cladire simbolica, adanc intrata in constiinta poporului roman, ca loc al infaptuirii unuia dintre cele mai grandioase acte din istoria sa: Unirea de la I Decembrie 1918.

In aceasta sala a avut loc adunarea celor 1228 de reprezentanti ai romanilor din Transilvania, care au decis unirea cu Romania in memorabila zi de 1 Decembrie 1918. In sala principala sunt expuse in original documentele unirii si steagurile cu care delegatii din intreaga tara au venit la marea unire.

Expozitia este organizata in fosta cladire a Cazinoului militar situat in fata intrarii principale a Muzeului Unirii.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Alba Iulia, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Sala Unirii?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 5.0 / 5 (bazat pe 1 calificative)
romeo j

romeo-j

In cateva minute poti retrai istoria de care orice roman ar trebui sa fie mandru…aici s.a hotarat soarta unui popor pentru cateva zeci de ani…apoi a venit razboiul…

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 2 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.