Vizualizezi pagina obiectivului turistic Satul Hundertwasser din Viena, Austria. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Viena, Austria precum: adresa Satul Hundertwasser, cum ajung la Satul Hundertwasser, program Satul Hundertwasser, preturi Satul Hundertwasser, poze Satul Hundertwasser, localizare pe harta Satul Hundertwasser si alte detalii Satul Hundertwasser.

  • Locatie: Viena, Austria

Satul Hundertwasser din Viena se gaseste vis a vis de Casa Hundertwasser. Deschisa publicului in iunie 1991, locatia permite vizitatorului sa admire stilul arhitectonic de interior al artistului.

Structurat pe cinci nivele, ca o adevarata piata de desfacere, in Hundertwasser Village se pot vedea lucrari reproduse si postere cu obiectivele create sau decorate de Hundertwasser. Alaturi de galeria cu lucrari de Hundertwasser, Klimt si altii, se gaseste un bar, un centru de informare si un magazin cu suveniruri. In Satul Hundertwasser te intampina o paleta de culori date de plante, mozaicuri, fier forjat, oglinzi, caramizi, faianta sparta, piloni ceramici. Veti fi impresionati si de ‘la toillete’.

In imobilele lui Hundertwasser, plantele si copacii sunt considerate parteneri de viata ai omului si nu florile din glastra. Pe acoperisul cladirii, artistul a realizat o padure reala. Hundertwasser a creat si recreat, transformand un depozit de cauciucuri in bijuteria arhitectonica care ne incanta astazi, numita Hundertwasser Village, unde liniile curbe prind viata printre culori solare.

Satul lui Hundertwasser este vizitat de mii de turisti din intreaga lume, situandu-se pe locul patru in topul obiectivelor turistice vizitate din Viena. Se poate ajunge cu metroul U3 sau U4 pana la Landstrasse/Wien Mitte, de unde continuati cu tramvaiul O (directia: ‘Praterstern’) pana la Radetzkyplatz.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Viena, Austria? Doresti sa te cazezi in apropiere de Satul Hundertwasser?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.