Vizualizezi pagina obiectivului turistic Schitul Bogaltin din Cornereva, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Cornereva, Romania precum: adresa Schitul Bogaltin, cum ajung la Schitul Bogaltin, program Schitul Bogaltin, preturi Schitul Bogaltin, poze Schitul Bogaltin, localizare pe harta Schitul Bogaltin si alte detalii Schitul Bogaltin.

  • Locatie: Cornereva, Caras-Severin, Romania

Schitul Bogaltin este situat in satul Bogaltin si poarta hramul “Sfintii Apostoli Petru si Pavel”. Piatra de temelie a bisericii s-a pus in anul 1949, cu sprijinul credinciosilor din Bogaltin, Cornereva si de pe Valea Almajului.

Printre podoabele pe care le detinea acest schit s-au numarat si doua icoane deosebite, una reprezentandu-o pe Maica Domnului cu Pruncul in brate, iar a doua reprezentandu-o pe Maica Domnului impodobita cu nestemate.

La schit a ramas numai icoana Maicii Domnului impodobita cu nestemate (careia credinciosii si pelerinii care poposesc aici ii atribuie puteri duhovnicesti), despre prima nemaistiindu-se nimic. Pe langa aceasta icoana, langa schit exista si un izvor despre a carei apa se spune ca este tamaduitoare, care trece chiar pe sub sfantul altar al bisericii.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Cornereva, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Schitul Bogaltin?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.