Vizualizezi pagina obiectivului turistic Schitul Poiana Marului din Poiana Marului, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Poiana Marului, Romania precum: adresa Schitul Poiana Marului, cum ajung la Schitul Poiana Marului, program Schitul Poiana Marului, preturi Schitul Poiana Marului, poze Schitul Poiana Marului, localizare pe harta Schitul Poiana Marului si alte detalii Schitul Poiana Marului.

  • Locatie: Poiana Marului, Caras-Severin, Romania

Schitul Poiana Marului este situat intr-un peisaj turistic deosebit, in statiunea banateana cu acelasi nume. Inaugurat la initiativa preotului paroh Dorel Fercea si a credinciosilor din parohia Maru, inainte de revolutia din 1989, Schitul Marului atrage anual turisti si pelerini dornici de inaltare sufleteasca.

Desi lucrarile de constructie a schitului au fost amanate datoria opozitiei regimului comunist, odata cu reinfiintarea Episcopiei in anul 1994 si cu binecuvantarea Episcopului Emilian Birdas al Caransebesului, acestea au fost reluate.

Lipsa de fonduri a intrerupt ridicarea schitului, pana in anul 2000, cand au inceput lucrarile de constructie ce au fost finalizate doi ani mai tarziu.

Ansamblul monahal cuprinde chilii, o trapeza si anexe gospodaresti. Calugaritele de aici se indeletnicesc si cu confectionarea de vesminte preotesti.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Poiana Marului, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Schitul Poiana Marului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.