Vizualizezi pagina obiectivului turistic Schitul Rasinari din Rasinari, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Rasinari, Romania precum: adresa Schitul Rasinari, cum ajung la Schitul Rasinari, program Schitul Rasinari, preturi Schitul Rasinari, poze Schitul Rasinari, localizare pe harta Schitul Rasinari si alte detalii Schitul Rasinari.

  • Locatie: Rasinari, Sibiu, Romania

Schitul Rasinari a luat fiinta in anul 2002, in comuna Rasinari, judetul Sibiu.

Atat de cunoscut pentru istoria, casutele viu colorate, strazile inguste, dar in special pentru personalitatile care s-au nascut sau au trait aici, satul Rasinari este o destinatie turistica deosebita.

Schitul Rasinari poarta hramurile "Sfantul Ioan Iacob Hozevitul&quot, "Duminica Tuturor Sfintilor&quot, &quotSfantul Nectarie&quot.

Desi piatra de temelie a fost pusa mai devreme, schitul a fost sfintit doar in anul 2008.

Lacasurile de cult din Rasinari sunt printre cele mai importante obiective turistice ale zonei. Printre acestea se numara: Biserica Veche (hramul Cuvioasa Paraschiva), Biserica Sf. Ilie, Biserica din Deal.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Rasinari, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Schitul Rasinari?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
romeo j

romeo-j

Din pacate in Rasinari in aceasta perioada se sapa pentru a baga apa curenta in toata comuna…si cu o ploaie buna ne-a cam stricta excursia dar am trecut peste…

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 6 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.