Vizualizezi pagina obiectivului turistic Schitul Sibiel din Sibiel, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Sibiel, Romania precum: adresa Schitul Sibiel, cum ajung la Schitul Sibiel, program Schitul Sibiel, preturi Schitul Sibiel, poze Schitul Sibiel, localizare pe harta Schitul Sibiel si alte detalii Schitul Sibiel.

  • Locatie: Sibiel, Sibiu, Romania

Situat in comuna Sibiel din judetul Sibiu, Schitul Sibiel se afla pe locul uneia dintre cele mai vechi vetre manastiresti din Arhiepiscopia Sibiului. Documentele vremii arata ca in 1716 aici a fost o manastire de calugari, in incinta ei existand o biserica de piatra din 1714. Unele documente atesta faptul ca manastirea ar fi fost desfiintata in anul 1800.

In anul 1925 se ridica un locas de cult pe locul vechii biserici, sfintit in 1949. In urma decretului de stat 410/1959, manastirea e transformata in adapost forestier.

Schitul Sibiel este reinfiintat in anul 1991, din initiativea Mitropolitului Serafim Joanta, purtand hramurile "Sfanta Treime&quot, "Sfantul Ilie&quot.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Sibiel, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Schitul Sibiel?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.