Vizualizezi pagina obiectivului turistic Sentiero dei Fortini din Capri, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Capri, Italia precum: adresa Sentiero dei Fortini, cum ajung la Sentiero dei Fortini, program Sentiero dei Fortini, preturi Sentiero dei Fortini, poze Sentiero dei Fortini, localizare pe harta Sentiero dei Fortini si alte detalii Sentiero dei Fortini.

  • Locatie: Capri, Italia

Calea Fortini de pe Insula Capri se desfasoara pe coasta de vest a insulei, de-a lungul unui traseu de aproximativ 5 km, cu golfuri adanci, cum ar fi Cala Tombosiello, si promontorii stancoase. Pe Calea Fortini exista mai multe forturi. Acestea sunt vechi posturi militare ce au fost construite de britanici in anul 1806 si extinse de francezi dupa cucerirea Insulei Capri. Forturile, impreuna cu turnurile Damecuta, au format sistemul defensiv al insulei Capri.

Din anul 1998, municipalitatea din Anacapri a restaurat forturile si traseele de legatura. In anul 2004, s-a creat Ecomuseum de Fortini, cu inscriptii care descriu istoria florei si faunei in prezent.

Pentru a ajunge la Calea Fortini, traseul porneste de la Punta Carena (sau, invers, de la Punta dell’Arcera) si se parcurge de-a lungul coastei de vest pana cand se termina in apropiere de Punta dell’Arcera, sub drumul care duce de la Anacapri la Grotta Azzurra. De aici va intoarceti in centrul Anacapri cu autobuzul sau taxiul. De-a lungul drumului, printre culorile izbitoare ale florei mediteraneene, printre dealuri mici, sunt forturile Orrico, Pino si Mesola. Lungimea totala este de 5,2 kilometri iar timpul de calatorie este de minim 4-5 ore.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Capri, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Sentiero dei Fortini?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Oferte turistice Capri