Vizualizezi pagina obiectivului turistic Shanghai World Financial Center din Shanghai, China. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Shanghai, China precum: adresa Shanghai World Financial Center, cum ajung la Shanghai World Financial Center, program Shanghai World Financial Center, preturi Shanghai World Financial Center, poze Shanghai World Financial Center, localizare pe harta Shanghai World Financial Center si alte detalii Shanghai World Financial Center.

  • Locatie: Shanghai, China
  • Adresa: 100 Century Ave, 世纪大道100号
  • Transport - metrou: Lujiazui
  • Website: www.swfc-observatory.com
  • Pret: platforma de observatie de la etajul 94/97/100, adult Y100/110/150
  • Program: 8am-miezul noptii

Situat in centrul zonei Lujiazui Finance & Trade din Pudong, in apropiere de Shanghai Tower si Jinmao Tower, Shanghai World Financial Center (SWFC) a fost finalizat pe 28 august 2008, fiind a doua cladire ca inaltime din China continentala. Avand 101 etaje si o inaltime de 492 de metri, era cladirea cu acoperisul si cu etajul folosit situate la cea mai inalta inaltime din lume, conform Consiliului Cladirilor Inalte si Habitatului Urban.

Cu scopul de a fi un magnet pentru finantele lumii, cladirea detine facilitatile unui centru financiar de prima clasa. Spatii de birouri ultra-moderne, o punte de observatie situata la 474 de metri inaltime, un hotel de lux si facilitati multifunctionale – toate sut disponibile aici, unde isi au sediul peste 20 de institutii financiare multinationale. In total, mai mult de 40 de companii japoneze si americane au investit in constructia turnului.

Constructia a inceput in anul 1997 si a continuat dupa o pauza de sase ani cauzata de criza financiara din Asia. Cu intentia de a deveni cea mai inalta cladire din lume, au fost adaugate inca sapte etaje, dupa o revizuire a proiectului initial. Intre demisol si etajul trei sunt mall-uri. Salile de conferinte si birourile sunt localizate intre etajele 3-5 si 7-77. Hotelul Park Hyatt are etajele intre 79 si 93, iar intre 94 si 100 sunt salile de observatie. Aceasta platforma de observatie a fost cea mai inalta din lume la momentul deschiderii.

La fel ca la majoritatea cladirilor zgarie-nori, securitatea reprezinta un aspect foarte important. Shanghai World Financial Center poate rezista unui cutremur de 8 grade si este dotat cu etaje ignifugate. Un set de lumini indicatoare de obstacole avertizeaza avioanele care zboara la altitudine mica iar doua amortizoare eoliene reduc viteza vantului cu 40%.

Intrarea pentru observstor se afla la etajul 1 de la demisol, pe partea vestica a cladirii (vizavi de turnul Jinmao). Biletele se pot procura de aici si puteti lua un lift care duce direct la platforma de observatie. Sky Arena, de la etajul 94, ofera o vedere extinsa si perfecta asupra orasului Shanghai si asupra raului Huangpu. Sala, care are o suprafata de 750 de metri patrati, este potrivita si pentru expozitii. Parapetii de langa fereastra de la etajul 97 ofera un loc numai bun de facut poze. Pe vreme buna, acoperisul salii poate fi tras, devenind o platforma in aer liber. Sky Walk este un coridor de 55 de metri situat la etajul 100. Podeaua sa este din sticla si astfel aveti impresia ca mergeti prin aer, deasupra acoperisului cladirii Jinmao, iar in fata se vede Turnul Perla Orientului. Vehiculelele si oamenii de pe strada abia pot fi zariti.

De asemenea, beneficiati de vederi minunate ale Shanghaiului din lobby-ul hotelului Park Hyatt, situat la etajul 87 sau din restaurantul de la etajul 91, numit 100 Century Avenue.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Shanghai, China? Doresti sa te cazezi in apropiere de Shanghai World Financial Center?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.