Vizualizezi pagina obiectivului turistic Simfonia Luminilor din Hong Kong, Hong Kong. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Hong Kong, Hong Kong precum: adresa Simfonia Luminilor, cum ajung la Simfonia Luminilor, program Simfonia Luminilor, preturi Simfonia Luminilor, poze Simfonia Luminilor, localizare pe harta Simfonia Luminilor si alte detalii Simfonia Luminilor.

  • Locatie: Hong Kong, Hong Kong

Orizontul deja impresionant din Hong Kong este plin de viata in fiecare noapte datorita coreografiei complicate numita Simfonia Luminilor. Orizontul din Hong Kong este unic. Desi orasul New York detine o multime de cladiri zgarie-nori, din cauza dimensiunii mici a Hong Kong-ului, aici vom intalni mai multi zgarie-nori intr-o singura zona mai mica.

Iar Hong Kong contine doua orizonturi: unul pe insula Hong Kong si celalalt in Kowloon, peste Victoria Harbour. In timp ce orizontul de pe insula Hong Kong este, inca, cel mai impresionant, orizontul din Kowloon vine tare din spate, mai ales acum cand au fost ridicate restrictiile legate de inaltimea cladirilor (care au fost introduse din cauza aeroportului, mutat, intre timp, in alta zona). Orizontul din Hong Kong este foarte frumos pe timpul zilei, dar devine magnific pe timpul serii atunci cand cladirile sunt iluminate.

La frumusetea orizontului din Hong Kong se adauga un spectacol multimedia de lumini fantastic, conceput in anul 2004. Numit Simfonia Luminilor, acest spectacol orchestrat de laser si lumina contine, deocamdata, 44 de cladiri de pe ambele parti ale Victoria Harbour, desi a fost inceput doar in Kowloon. Se zvoneste ca acest spectacol extravagant costa aproximativ 44 de milioane de dolari Hong Kong pe an.

Spectacolul contine mai multe tipuri de lumini, nu doar lumini simple din interiorul cladirii, dar si LED-uri, lasere sau proiectoare. Cu anumite ocazii speciale sau pentru a marca un anumit eveniment ‘Simfonia Luminilor’ este insotita si de focuri de artificii. Spectacolul are loc in fiecare seara, cand vremea permite, la ora 8 si dureaza 15 minute. Exista si muzica si naratiune live, care se aud din doua locatii: de pe Aleea Starurilor de pe faleza Tsim Sha Tsui si de pe promenada din fata Golden Bauhinia Square in Wan Chai. Lunea, miercurea si vinerea, spectacolul este realizat in limba engleza. In celelalte nopti este in limbile mandarina si cantoneza.

Exista multe locuri bune de unde puteti urmari Simfonia Luminilor, dar de departe cel mai bun este de la bordul unui feribot de pe Victoria Harbour, chiar daca nu veti auzi muzica si naratiunea.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Hong Kong, Hong Kong? Doresti sa te cazezi in apropiere de Simfonia Luminilor?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.