Vizualizezi pagina obiectivului turistic Situl Arheologic de la Hotel President din Mangalia, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Mangalia, Romania precum: adresa Situl Arheologic de la Hotel President, cum ajung la Situl Arheologic de la Hotel President, program Situl Arheologic de la Hotel President, preturi Situl Arheologic de la Hotel President, poze Situl Arheologic de la Hotel President, localizare pe harta Situl Arheologic de la Hotel President si alte detalii Situl Arheologic de la Hotel President.

  • Locatie: Mangalia, Constanta, Romania

Situl arheologic de la Hotel President din Mangalia face parte din Cetatea Callatis si se intinde pe suprafata de 1.000 mp.

In urma sapaturilor arheologice au fost descoperite si cercetate elemente de arhitectura din epoca romano-bizantine apartinand cartierului sudic al Cetatii Callatis.

Printre cele mai importante descoperi se numara: strada principala cu o latime de 6 metri, pavata cu dale, orientata de la est – vest si prevazuta cu un canal de scurgere colector si mic edificiu termal, compus din doua incaperi cu ziduri realizate in opus mixtum.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Mangalia, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Situl Arheologic de la Hotel President?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Casa Daren
Costinesti, Constanta

Vezi pagina unitatii de cazare Casa Daren

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.