Vizualizezi pagina obiectivului turistic Situl Arheologic Palamari din Skyros, Grecia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Skyros, Grecia precum: adresa Situl Arheologic Palamari, cum ajung la Situl Arheologic Palamari, program Situl Arheologic Palamari, preturi Situl Arheologic Palamari, poze Situl Arheologic Palamari, localizare pe harta Situl Arheologic Palamari si alte detalii Situl Arheologic Palamari.

  • Locatie: Skyros, Grecia

Situl Arheologic Palamari se afla pe coasta de nord a insulei Skyros. Arheologii au descoperit, chiar in acest loc, una dintre asezarile neolitice, un catun fortificat important de la Marea Egee. Acest catun a avut un port care facea legatura cu insulele Ciclade, pe partea de est a Greciei continentale, si cu Marea Egee de Nord-Est.

Sapaturile arheologice au descoperit planul unui sat organizat, cu drumuri si cladiri impresionante. In unele camere ale acestor constructii, s-au gasit vetre, cuptoare si pardoseli. Alte artefacte care au fost descoperite aici includ o varietate de nave, instrumente si aparate de piatra, precum si instrumente realizate din os si o selectie de aparate metalice.

O descoperire foarte importanta a fost reprezentata de peretii cu bastioane in forma de U. Acest tip de fortificatie are origini siriene si palestiniene, si au aparut in zonele de la Marea Egee in anul 2300 i.Hr. Situl este deschis in fiecare zi de la 9:00 la 14:00.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Skyros, Grecia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Situl Arheologic Palamari?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Oferte turistice Skyros