Vizualizezi pagina obiectivului turistic Situl Arheologic si Muzeul Lepenski Vir din Serbia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Serbia precum: adresa Situl Arheologic si Muzeul Lepenski Vir, cum ajung la Situl Arheologic si Muzeul Lepenski Vir, program Situl Arheologic si Muzeul Lepenski Vir, preturi Situl Arheologic si Muzeul Lepenski Vir, poze Situl Arheologic si Muzeul Lepenski Vir, localizare pe harta Situl Arheologic si Muzeul Lepenski Vir si alte detalii Situl Arheologic si Muzeul Lepenski Vir.

  • Locatie: Serbia

Cultura Lepenski Vir iese in evidenta ca o etapa distincta si foarte timpurie a culturii europene preistorice prin designul arhitectural original si sculpturile monumentale. Lepenski Vir este unul dintre site-urile cele mai importante din lume, vechi de 9000 ani, care se afla pe terasa Dunarii, la Portile de Fier.

Sapaturile din anii 60 au dus la lumina urmatoarele dovezi arheologice: arhitectura religioasa, sculptura monumentala din perioada anilor 7000-6000 i.Hr., si un numar mare de instrumente, bijuterii, tigle si morminte care indica faptul ca intre comunitatile de vanatori-culegatori s-au stabilit relatii sociale complexe si un stil unic de arhitectura in acest loc.

Daca vizitati acest domeniu, nu ratati sa vizitati situl preistoric si Muzeul Lepenski Vir.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Serbia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Situl Arheologic si Muzeul Lepenski Vir?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.