Vizualizezi pagina obiectivului turistic Situl de la Targu Trotus din Bacau, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Bacau, Romania precum: adresa Situl de la Targu Trotus, cum ajung la Situl de la Targu Trotus, program Situl de la Targu Trotus, preturi Situl de la Targu Trotus, poze Situl de la Targu Trotus, localizare pe harta Situl de la Targu Trotus si alte detalii Situl de la Targu Trotus.

  • Locatie: Bacau, Bacau, Romania

Situl de la Targu Trotus este situat la 50 m in spatele bisericii ortodoxe din localitate, pe partea dreapta a soselei Onesti – Targu Ocna.

Cercetarile arheologice au dus la descoperirea a 48 de locuinte, 22 din secolele XIV-XV si 26 din secolele XVI-XVII, a unei fundatii de biserica din secolul XIV, a unui cimitir din secolele XV-XVII, a 5 ateliere mestesugaresti si a 10 cuptoare, a unor monede romanesti si straine, dar si a unor obiecte de podoaba, indicand faptul ca localitatea Targu Trotus a fost un centru mestesugaresc si comercial in perioada Evului mediu.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Bacau, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Situl de la Targu Trotus?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
romeo j

romeo-j

Nu cred ca aici, in afara de pasionatii de istorie, nu prea au ce vizita turistii obisnuiti!

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 6 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.