Vizualizezi pagina obiectivului turistic Splashtours din Rotterdam, Olanda. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Rotterdam, Olanda precum: adresa Splashtours, cum ajung la Splashtours, program Splashtours, preturi Splashtours, poze Splashtours, localizare pe harta Splashtours si alte detalii Splashtours.

  • Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland, Olanda

Splashtours (tururile Splash) sunt o modalitate foarte buna de a descoperi orasul Rotterdam atat pe uscat cat si pe apa, cu ajutorul unui autobuz amfibiu. Turul incepe din centrul orasului Rotterdam si continua pe raul Meuse, autobuzul transformandu-se intr-un ‘vas’. Cu siguranta Splashtour este cel mai orginal mod de a descoperi Rotterdam-ul!

Autobuzul trece pe langa toate atractiile principale ale orasului, inclusiv Euromast, casele cubice si peste podul Erasmus. Dupa o calatorie de 60 de minute prin Rotterdam, veti incepe a doua parte a turului Splash. Autobuzul intra in apa si, printre celelalte vapoare de pe raul Meuse, navigheaza pana la hotelul New York si inapoi. Orizontul impresionant al Rotterdam-ului este superb atunci cand este vazut din apa.

Turul Splash al Rotterdam-ului este o calatorie senzationala pe care cu siguranta n-o veti uita! Daca doriti sa incercati singurul tur organizat al orasului Rotterdam, urcati in autobuzul aflat in fata Muzeului Maritim Rotterdam (pe cheiul Leuvehaven 1). Splashtours pornesc de aici (statia de autobuz Blaak) de mai multe ori pe zi.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Rotterdam, Olanda? Doresti sa te cazezi in apropiere de Splashtours?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.