Vizualizezi pagina obiectivului turistic Stânca de pe Muntele Gambera din Positano, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Positano, Italia precum: adresa Stânca de pe Muntele Gambera, cum ajung la Stânca de pe Muntele Gambera, program Stânca de pe Muntele Gambera, preturi Stânca de pe Muntele Gambera, poze Stânca de pe Muntele Gambera, localizare pe harta Stânca de pe Muntele Gambera si alte detalii Stânca de pe Muntele Gambera.

  • Locatie: Positano, Coasta Amalfi, Italia

Satul Montepertuso este situat in partea superioara a orasului Positano si se ajunge printr-un drum de acces, care urca in sus pe deal, destinatia ideala pentru cei care doresc sa faca plimbari pe Coasta Amalfi, pe cararile care leaga satul de Muntii Lattari.

Legenda spune ca in zona era un loc de confruntare intre bine si rau, intre Fecioara si Diavol: stanca muntelui Gambera (510 m) este inca vizibila in mod clar, forma de spinare de sarpe si gaura fermecatoare din munte (locul unde se pare ca a pus degetul aratator Madonna, ca dovada a prezentei sale). La 2 iulie, in biserica Madonna delle Grrazie are loc unul dintre cele mai spectaculoase festivaluri religioase de pe Coasta Amalfi. Aici Fontana Vecchia, restaurata in anul 1973, ofera apa proaspata de baut pelerinilor.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Positano, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Stânca de pe Muntele Gambera?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.