Vizualizezi pagina obiectivului turistic Stancile Faraglioni din Capri, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Capri, Italia precum: adresa Stancile Faraglioni, cum ajung la Stancile Faraglioni, program Stancile Faraglioni, preturi Stancile Faraglioni, poze Stancile Faraglioni, localizare pe harta Stancile Faraglioni si alte detalii Stancile Faraglioni.

  • Locatie: Capri, Italia
  • Adresa: Capri

Faraglioni reprezinta trei stanci ascutite cu forme ce aduc a capite de fan, ce ies din Marea Tireniana, in apropierea coastelor Insulei Capri, situate in capatul dinspre mare al Tragara-Pizzolumga. Stancile laterale poarta numele Stella si Scopolo iar cea din mijloc, Faraglione di Mezzo. Stancile adapostesc o serie de vietuitoare (de ex. soparla albastra).

O a patra stanca tuguiata, care se numeste Monacone, se afla in fata portului. Este numit dupa leul de mare, care a locuit acolo in trecut. Termenul Faraglioni este descriptiv pentru formatiuni geologice, stanci inalte, abrupte care au fost erodate, pana au fost desprinse si izolate de continent. Ele pot fi formate fie din calcar (Capri), fie de origine vulcanica si izolarea lor poate fi rezultata din miscare tectonica sau masificare progresiva de lava. Trasatura caracteristica este intotdeauna actiunea puternica a marii, care modeleaza stanca.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Capri, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Stancile Faraglioni?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Oferte turistice Capri