Vizualizezi pagina obiectivului turistic Statiunea Amarinthos din Evia, Grecia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Evia, Grecia precum: adresa Statiunea Amarinthos, cum ajung la Statiunea Amarinthos, program Statiunea Amarinthos, preturi Statiunea Amarinthos, poze Statiunea Amarinthos, localizare pe harta Statiunea Amarinthos si alte detalii Statiunea Amarinthos.

  • Locatie: Evia, Grecia

Amarinthos este un oras de coasta situat in golful sudic al Insulei Evia, in valea dintre muntii Olympus si Kotylaio. Acesta se afla la o distanta de 30 km de orasul Halkida si 126 km de Atena, capitala Greciei. Orasul poarta numele regelui Eviei, Amarinthos.

Istoria Amarinthos se intinde pe cinci mii ani si regiunea este considerata una dintre cele mai interesante parti istorice ale Insulei Evia. In antichitate Amarinthos este cunoscut ca un loc de cult al zeitei Artemis si, pana la epoca moderna, ca important centru comercial din partea de sud a insulei.

Zona este renumita pentru calitatea excelenta a pestelui capturat in zonele de pescuit din apropiere si servit in restaurantele de peste situate pe coasta si in taverne.

Principalele atractii ale Amarinthos sunt: Catedrala Bunei Vestiri, cu catapeteasma de marmura, Muzeul de Folclor, mormantul macedonean Vlychos si manastirea de maici Sfantul Nicolae din Ano Vatheia. Amarinthos este renumit pentru plajele sale frumoase, tavernele pitoresti si, datorita apropierii sale de Atena, este o alegere foarte buna pentru calatorie.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Evia, Grecia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Statiunea Amarinthos?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Oferte turistice Evia