Vizualizezi pagina obiectivului turistic Statuia Ecvestra a lui Marcus Aurelius din Roma, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Roma, Italia precum: adresa Statuia Ecvestra a lui Marcus Aurelius, cum ajung la Statuia Ecvestra a lui Marcus Aurelius, program Statuia Ecvestra a lui Marcus Aurelius, preturi Statuia Ecvestra a lui Marcus Aurelius, poze Statuia Ecvestra a lui Marcus Aurelius, localizare pe harta Statuia Ecvestra a lui Marcus Aurelius si alte detalii Statuia Ecvestra a lui Marcus Aurelius.

  • Locatie: Roma, Lazio, Italia

Statuia Ecvestra a lui Marcus Aurelius este o statuie romana situata in Piazza Campidoglio din Roma, Italia. Aceasta este o copie din bronz. Originalul este expus in Muzeele Capitoline. Statuia il reprezinta pe imparat calare pe cal, in haine obisnuite, fara armura sau arme. Statuia a fost ridicata in anul 176 d.Hr.

In anul 1143, Piata Capitoliului a devenit sediul central al autoritatilor orasului. Senatul roman a comandat lui Michelangelo renovarea statuii. Marele artist florentin a facut ca statuia sa devina un element central in magnificul complex architecural cunoscut sub numele de Piata Capitoliului.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Roma, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Statuia Ecvestra a lui Marcus Aurelius?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.