Vizualizezi pagina obiectivului turistic Statuia Il Marzocco din Florenta, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Florenta, Italia precum: adresa Statuia Il Marzocco, cum ajung la Statuia Il Marzocco, program Statuia Il Marzocco, preturi Statuia Il Marzocco, poze Statuia Il Marzocco, localizare pe harta Statuia Il Marzocco si alte detalii Statuia Il Marzocco.

  • Locatie: Florenta, Toscana, Italia

Il Marzocco este o lucrare de Donatello in piatra serena (135,5×38×60 cm), care astazi se afla in conservare in Museo del Bargello din Florenta. Statuia a fost plasata candva in Piazza della Signoria, unde astazi este inlocuita cu o copie. Statuia a fost comandata de catre Republica Florentina in timpul vizitei Papei Martin V in oras. Aceasta a fost destinata pentru a decora scara apartamentelor papale din Santa Maria Novella. Mai tarziu a fost mutata in piata orasului ca un simbol al republicii in sine. Statuia reprezinta simbolul Marzocco, o heraldica reprezentata de un leu in repaus cu laba pe un scut, care are stema Florentei cu crinul florentin, un simbol al orasului inca din Evul Mediu.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Florenta, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Statuia Il Marzocco?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.