Vizualizezi pagina obiectivului turistic Statuia lui Mihai Viteazu din Ploiesti, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Ploiesti, Romania precum: adresa Statuia lui Mihai Viteazu, cum ajung la Statuia lui Mihai Viteazu, program Statuia lui Mihai Viteazu, preturi Statuia lui Mihai Viteazu, poze Statuia lui Mihai Viteazu, localizare pe harta Statuia lui Mihai Viteazu si alte detalii Statuia lui Mihai Viteazu.

  • Locatie: Ploiesti, Prahova, Romania

Impunatoarea statuie lui Mihai Viteazu este situata pe B-dul Republicii din Ploiesti si marcheaza implinirea a 400 de ani de existenta a orasului. Dezvelirea statuii a avut loc la data de 1 decembrie 1997, intr-o atmosfera de sarbatoare.

Monumentul a fost realizat cu sprijinul Societatii Cultural- Istorice "Mihai Viteazu&quot, al autoritatilor judetene si locale si cu contributia materiala a unor societati comerciale si a locuitorilor orasului.

Marele domnitor, cel ce a realizat unirea Tarilor Romane, este reprezentat calare, cu privirea indreptata inspre munti si aratand cu buzduganul inspre Transilvania.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Ploiesti, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Statuia lui Mihai Viteazu?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.