Vizualizezi pagina obiectivului turistic Statuia Lupa Capitolina din Roma, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Roma, Italia precum: adresa Statuia Lupa Capitolina, cum ajung la Statuia Lupa Capitolina, program Statuia Lupa Capitolina, preturi Statuia Lupa Capitolina, poze Statuia Lupa Capitolina, localizare pe harta Statuia Lupa Capitolina si alte detalii Statuia Lupa Capitolina.

  • Locatie: Roma, Lazio, Italia

Lupa Capitolina este o statuie de bronz etrusca, turnata in secolul al 5-lea i.Hr., undeva pe valea fluviului Tibru, amplasata in copie in Piata Capitoliului din Roma. Statuia originala a facut parte din colecttia Vaticanului pana in anul 1471, cand Papa Sixtus al IV-lea a cedat-o municipalitatii din Roma iar astazi se afla expusa in Palazzo Nuovo din Musei Capitolini.

Monumentul reprezinta o lupoaica de dimensiuni aproximativ reale (75 cm inaltime si 114 cm lungime), la care sug fratii gemeni Romulus si Remus, intemeietorii legendari ai Romei. Romulus si Remus au fost copii conceputi de zeul Marte si Rhea Silvia.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Roma, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Statuia Lupa Capitolina?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.