Vizualizezi pagina obiectivului turistic Strada Corso Ruggero din Cefalù, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Cefalù, Italia precum: adresa Strada Corso Ruggero, cum ajung la Strada Corso Ruggero, program Strada Corso Ruggero, preturi Strada Corso Ruggero, poze Strada Corso Ruggero, localizare pe harta Strada Corso Ruggero si alte detalii Strada Corso Ruggero.

  • Locatie: Cefalù, Sicilia, Italia

Corso, strada principala a orasului vechi, a marcat marginea orasului in timpul Evului Mediu. Artera principala a orasului, imparte orasul in doua parti, una spre faleza stancoasa, iar celalalta cu strazi drepte care duc la mare.

Strada incepe din Piata Catedralei unde este si Primaria, in coltul cu Via Amendola este Osterio Magno, indicata ca resedinta lui Rggero al II-lea, si se incheie in Piazza Garibaldi.O legatura intre vechi si nucleul expansiunile moderne, unde se afla Poarta Pamantului (Porta Terra), una dintre intrarile orasului. Ramasite ale zidurilor vechi ale orasului in blocuri poligonale sunt vizibile la baza turnului clopotnitei SS. Maria della Catena, biserica mica cu fatada cu portic (1780). Astazi strada este bordata cu biserici in stil baroc si palate nobile. Cele mai elegante magazine din oras pot fi gasite aici.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Cefalù, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Strada Corso Ruggero?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.