Vizualizezi pagina obiectivului turistic Strada Sogukcesme din Istanbul, Turcia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Istanbul, Turcia precum: adresa Strada Sogukcesme, cum ajung la Strada Sogukcesme, program Strada Sogukcesme, preturi Strada Sogukcesme, poze Strada Sogukcesme, localizare pe harta Strada Sogukcesme si alte detalii Strada Sogukcesme.

  • Locatie: Istanbul, Turcia
  • Transport - tramvai: Sultanahmet sau Gulhane

Sogukcesme este o strada mica, cu case vechi din lemn din cartierul Sultanahmet din Istanbul, ce se desfasoara intre Hagia Sofia (in spatele muzeului) si Palatul Topkapi . Strada este o zona pietonala numita dupa fantana situata la capatul sau dinspre Parcul Gulhane, cu case din lemn, cu doua sau trei etaje, in stil otoman, compuse din patru pana la zece camere.

Intre anii 1985-1986, casele de pe strada Sogukcesme au fost restaurate la initiativa Firmei de oteluri Gulersoy. Un grup de 9 case constituie un lant de pensiuni, numit ‘Hagia Sophia Mansions’, conduse de Touring Automobil Club din Turcia (TTOK). Casele poarta nume de arbusti si flori. Cladirile sunt decorate cu stil apartinand secolului al 19-lea, inclusiv elemente de mobilier si decor interior ca: perdele de matase, fotolii din catifea si oglinzi aurite. Una dintre case gazduieste Biblioteca din Istanbul, cu peste 10.000 de carti.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Istanbul, Turcia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Strada Sogukcesme?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.