Vizualizezi pagina obiectivului turistic Strate Tip pentru „Formatiunea de Supan” din Comanesti, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Comanesti, Romania precum: adresa Strate Tip pentru „Formatiunea de Supan”, cum ajung la Strate Tip pentru „Formatiunea de Supan”, program Strate Tip pentru „Formatiunea de Supan”, preturi Strate Tip pentru „Formatiunea de Supan”, poze Strate Tip pentru „Formatiunea de Supan”, localizare pe harta Strate Tip pentru „Formatiunea de Supan” si alte detalii Strate Tip pentru „Formatiunea de Supan”.

  • Locatie: Comanesti, Bacau, Romania

Strate tip pentru „Formatiunea de Supan” este un monument al naturii aflat in apropierea raului Supan (afluent al Trotusului), județul Bacau, pe teritoriul administrativ al orasului Comanesti .

A fost declarat arie protejata de interes national in anul 2000 si se intinde pe o suprafata de 0,10 ha.

Aria este importanta din punct de vedere paleontologic. Ea reprezinta un abrupt cu roci sedimentare(argile, gresii, nisipuri) in care s-au descoperit depozite cu fauna fosilifera, constituite din resturi fosile de gasteropode si anghila de mare.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Comanesti, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Strate Tip pentru „Formatiunea de Supan”?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.