Vizualizezi pagina obiectivului turistic Teatrul de Dans Olandez din Haga, Olanda. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Haga, Olanda precum: adresa Teatrul de Dans Olandez, cum ajung la Teatrul de Dans Olandez, program Teatrul de Dans Olandez, preturi Teatrul de Dans Olandez, poze Teatrul de Dans Olandez, localizare pe harta Teatrul de Dans Olandez si alte detalii Teatrul de Dans Olandez.

  • Locatie: Haga, Zuid-Holland, Olanda
  • Adresa: Schedeldoekshaven 60
  • Website: www.ndt.nl
  • Telefon: 070 880 01 00

Orientata spre biserica Nieuwe Kerk, la intersectia strazilor Spui si Grote Marktstraat din Haga, se afla o cladire lunga si joasa, placata cu placi din ipsos alb si fier negru ondulat, gazda a Teatrului National de Dans din Olanda. Singura particularitate care iti capteaza atentia a acestei cladiri simple si functionale (de Rem Koolhaa, 1987), este restaurantul de culoare aurie in forma de con inversat. Impreuna cu invecinatul Dr Anton Philipszaal (Teatrul de Dans Lucent), aceasta ofera un adapost pentru Orchestra Residence (Residentie Orkest) si Teatrul de Dans. Din moment ce ambele institutii sunt in mare parte autofinantate, cladirea trebuia sa fie cat mai ieftina si strict functionala. Foaierul, insa, este o incantare pentru ochi, cu rampele sale curbate si galeriile suspendate in aer, pe trei niveluri, in contrast cu auriul si rosul inchis care decoreaza sala. De la intersectia strazilor, la dreapta, strada Hofweg duce inapoi la piata Buitenhof. Teatrul se concentreaza pe dans modern.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Haga, Olanda? Doresti sa te cazezi in apropiere de Teatrul de Dans Olandez?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Cu fața spre Nieuwe Kerk și lângă Primărie este o clădire modernă, dar destul de simplă, care ascunde câteva dintre secretele cele mai bine păstrate din Haga: Teatrul de Dans din Olanda (Teatrul Nederlands Dans) și Rezidența Orchestra (Residentie Orkest). Construit în anii 1980, interiorul său atrăgător este format din ramificații și galerii curbate mari, suspendate pe trei nivele, în fața culorilor închise roșu și auriu ale salii de spectacol. Reputația companiei de dans face ca o performanță să fie o necesitate (verificați site-ul web pentru detalii despre performanță). De asemenea, Residentie Orkest merită să fie văzută. Fondată în 1904, a prezentat lucrari ale compozitorilor Igor Stravinski, Richard Strauss și Maurice Ravel.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum 10 luni

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.