Vizualizezi pagina obiectivului turistic Teatrul Yildiz din Istanbul, Turcia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Istanbul, Turcia precum: adresa Teatrul Yildiz, cum ajung la Teatrul Yildiz, program Teatrul Yildiz, preturi Teatrul Yildiz, poze Teatrul Yildiz, localizare pe harta Teatrul Yildiz si alte detalii Teatrul Yildiz.

  • Locatie: Istanbul, Turcia

Teatrul Palatului Yildiz din Istanbul este singurul teatru de palat care poate fi vizitat. Teatrul a fost construit de sultanul Abdulhamid II pentru vizita imperiala a Kaiserului Wilhelm al II-lea, impreuna cu Sale Kiosk din anul 1899. Trei pereti ai salii de teatru sunt casetati in loje dreptunghiulare sustinute de coloane. Loja imperiala are peretii decorati cu modele desenate manual iar tavanul are aplicata o stea de aur pe fond albastru. Tavanul bombat al teatrului este decorat cu stele iar postamentul scenei cu picturi in ulei. In incinta teatrului au avut loc reprezentatii cu opere ca: Barbierul din Sevilla, Norma, Rigoletto, Traviata, Carmen si Aida. Pe scena teatrului au evoluat trupe de artisti locali, italieni, francezi sau rusi.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Istanbul, Turcia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Teatrul Yildiz?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.