Vizualizezi pagina obiectivului turistic Templul lui Heracles din Agrigento, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Agrigento, Italia precum: adresa Templul lui Heracles, cum ajung la Templul lui Heracles, program Templul lui Heracles, preturi Templul lui Heracles, poze Templul lui Heracles, localizare pe harta Templul lui Heracles si alte detalii Templul lui Heracles.

  • Locatie: Agrigento, Sicilia, Italia
  • Adresa: Archeological Park

Templul lui Heracles este cel mai vechi dintre templele ramase de la Agrigento, datand din secolul al VI-lea i.Hr., nu cu mult timp dupa ce orasul a fost fondat. De la templu, exista vedere la peisajul rural, la diverse ruine, inclusiv asa-numitul” Mormantul lui Theron”, o structura de turn.

Acest templu doric circular dedicat in perioada romana lui Heracles, a fost construit in anul 500 i.Hr., cu dimensiunile de 6 × 15 stalpi. Templul a fost distrus de cartaginezi in anul 406 i.Hr., reconstruit de romani, si ulterior distrus de un cutremur. Chiar si in ruine este inca posibil sa vedem ca in spatele intrarii, in sala templului existau scari pe ambele parti. Opt piloni ai ambulatoriului de Sud sunt inca in picioare. Englezul Alexander Herdenstel, in anul 1923 a efectuat lucrari de restaurare pe cheltuiala proprie.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Agrigento, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Templul lui Heracles?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.