Vizualizezi pagina obiectivului turistic Terasa Mascagni din Livorno, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Livorno, Italia precum: adresa Terasa Mascagni, cum ajung la Terasa Mascagni, program Terasa Mascagni, preturi Terasa Mascagni, poze Terasa Mascagni, localizare pe harta Terasa Mascagni si alte detalii Terasa Mascagni.

  • Locatie: Livorno, Toscana, Italia
  • Adresa: Viale Italia

Construita in stil Art nouveau in anul 1925, dupa proiectele inginerilor Enrico Salvais si Luigi Pastore, Terasa Mascagni continua, spre sud, renumitul si frumosul bulevard Italia din Livorno. Pentru cine ajunge pe Lungomare, atat livornezi sau turisti, se poate spune ca Terasa Mascagni este cel mai atractiv loc din oras. Atunci cand a fost construita, in anii 1920, era cunoscuta sub numele de Terrazza Ciano, dupa liderul miscarii fasciste din Livorno, Costanzo Ciano. Dar, 40 de ani mai tarziu, orasul a schimbat numele terasei in Mascagni, dupa numele compozitorului de opera nascut in Livorno, Pietro Mascagni (1863–1945).

Ocupand o suprafata de 8700 metri patrati, terasa este pavata cu 34.600 de dale albe si negre, dispuse in forma de tabla de sah, inconjurata cu palmieri si gradini publice. Balustrada care o delimiteaza este formata din 4100 de coloane. In 1935 a fost adaugat foisorul destinat reprezentatiilor muzicale. In serile firbinti de vara, Terasa Mascagni este un loc romantic de promenada cu panorame incantatoare la malul marii Ligurice.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Livorno, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Terasa Mascagni?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Aceasta este faleza orasului Livorno pavata bicolor ca i tabla de sah si atrage atat localnicii cat si turistii.Pavilionul de muzica(foisorul) intregeste zestra acestui loc romantic.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 4 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.