Vizualizezi pagina obiectivului turistic Tokyo DisneySea din Tokyo, Japonia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Tokyo, Japonia precum: adresa Tokyo DisneySea, cum ajung la Tokyo DisneySea, program Tokyo DisneySea, preturi Tokyo DisneySea, poze Tokyo DisneySea, localizare pe harta Tokyo DisneySea si alte detalii Tokyo DisneySea.

  • Locatie: Tokyo, Tokyo Prefecture, Japonia

Tokyo DisneySea este un parc tematic unic in Japonia, care face parte din Tokyo Disney Resort, alaturi de Tokyo Disneyland. Inspirat de miturile si legendele marii, Tokyo DisneySea este alcatuit din sapte porturi tematice: Mediterranean Harbor, Mystery Island, Mermaid Lagoon, Arabian Coast, Lost River Delta, Port Discovery si American Waterfront.

Desi se adreseaza vizitatorilor de taote varstele, DisneySea a fost creat, in special, pentru ‘copiii’ mai mari. Parcul se adreseaza vizitatorilor in cautare de mancare buna, oferindu-le o selectie mai mare de restaurante decat Disneyland si servind chiar si bauturi alcoolice, care nu sunt disponibile in parcul vecin.

Mediterranean Harbor – Portul Mediteranean este situat la intrarea in parc si este modelat dupa un oras port italian. Faleza sa contine canale si gondole in stil venetian iar cladirile sale formeaza Tokyo DisneySea Hotel MiraCosta. In acest port sunt organizate zilnic spectacole cu barci si fantani arteziene.

Mysterious Island – Insula Misterioasa se afla in interiorul vulcanului, in centrul parcului si reprezinta o pagina din scrierile science-fiction ale lui Jules Verne. Aici puteti explora adancurile oceanului la bordul submarinului lui Captain Nemo sau sa calatoriti spre centrul pamantului in unul din vehiculele sale stiintifice.

Mermaid Lagoon – Laguna Sirenei permite locuitorilor de la suprafata sa intre in lumea subacvatica a lui Ariel si a prietenilor ei din Mica Sirena. Aceasta zona a parcului este orientata mai mult spre copiii mai mici datorita atractiilor si spectacolelor prezentate.

Arabian Coast – Coasta Arabiei recreaza lumea lui Aladdin si a celor 1001 de Nopti Arabe. Aici puteti urmari un spectacol de magie al lui Genie sau puteti calatori cu Sinbad in drumul lui spre descoperiri.

Lost River Delta – Delta Raului Pierdut a fost construita printre ruinele unui templu piramidal antic din jungla din America Centrala. Caruselul Indiana Jones Adventure poarta calatorii printre ruinele templului, alaturi de Raging Spirits Roller Coaster. Acest port serveste si ca statie pentru vapoarele Tokyo DisneySea Transit Steamers care calatoresc intre diferite parti ale parcului.

Port Discovery – Portul Descoperirilor este portul viitorului, in care vizitatorii pot vedea StormRider – un fel de roller coaster virtual sau pot incerca cateva din ambarcatiunile experimentale, auto-ghidate, care calatoresc printre stancile, fantanile si valtorile din atractia Aquatopia.

American Waterfront – Faleza Americana este stilizata dupa porturile americane din secolul 20 intalnite langa New York, New England si Cape Cod. Zona contine un tren, restaurante si magazine tipic americane, atractia Turnul Terorri, o casa de joaca si vaporul cu aburi S.S. Columbia, care contine un restaurant si un lounge.

Program

  • Zilnic: 09:00-22:00

Preturi

  • 6200 yeni

Transport

  • Disney Resort Monorail: statia Tokyo Disney Sea

Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Tokyo, Japonia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Tokyo DisneySea?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.