Vizualizezi pagina obiectivului turistic Tokyo Skytree din Tokyo, Japonia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Tokyo, Japonia precum: adresa Tokyo Skytree, cum ajung la Tokyo Skytree, program Tokyo Skytree, preturi Tokyo Skytree, poze Tokyo Skytree, localizare pe harta Tokyo Skytree si alte detalii Tokyo Skytree.

  • Locatie: Tokyo, Tokyo Prefecture, Japonia

Tokyo Skytree este un turn de telecomunicatii deschis in anul 2012 si un punct de reper al orasului Tokyo. Turnul reprezinta piesa centrala din complexul Orasul Tokyo Skytree, situat in Sumida City Ward, aproape de Asakusa. Cu o inaltime de 634 de metri (634 se citeste ‘Musashi’, un nume istoric al regiunii din Tokyo), este cea mai inalta cladire din Japonia si a doua cea mai inalta structura din lume, dupa Burj Khalifa din Dubai. La baza turnului se afla un centru comercial imens si un aquarium.

Punctul de atractie al Tokyo Skytree este reprezentat de cele doua platforme de observatie care ofera privelisti spectaculoase ale orasului. Platformele sunt interioare si sunt situate la inaltimele de 350 si 450 de metri.

Tembo Deck este platforma inferioara, situata la inaltimea de 350 de metri si se intinde pe trei nivele, avand o capacitate de 2.000 de persoane. Etajul superior are ferestre mari si inalte prin care obtineti o panorama minunata de 360 de grade a orasului Tokyo. Etajul intermediar contine un magazin de suveniruri si restaurantul Musashi Sky, care serveste preparate culinare din bucataria fusion francezo-japoneza. Etajul inferior contine o cafenea si are cateva panouri din sticla pe podea, prin care puteti vedea pana jos, la baza turnului.

Un al doilea set de lifturi leaga Tembo Deck de Tembo Gallery, situata la inaltimea de 450 de metri. Considerata ‘cea mai inalta skywalk din lume’, Tembo Gallery consta intr-o rampa in spirala care urca in jurul turnului. Acest tub din otel si sticla permite vizitatorilor sa priveasca in jos de la inaltimea ametitoare a turnului si sa admire regiunea Kanto pana la distante spectaculoase. La capatul rampei in spirala se afla o platforma de observatie mai conventionala (900 de locuri), cu o loja si ferestre inalte de unde se poate observa orasul Tokyo. Aceasta platforma este situata, oficial, la inaltimea de 451,2 metri si constituie cel mai inalt punct al platformelor de observatie.

O vizita la Tokyo Skytree incepe de la etajul 4, unde sunt vandute bilete doar pentru prima platforma de observatie. Un lift rapid duce vizitatorii la acea platforma de unde se pot cumpara biletele pentru cea de-a doua.

Program

  • Zilnic: 08:00-22:00

Preturi

  • Tembo Deck: 2000 yeni
  • Tembo Gallery: 3000 yeni

Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Tokyo, Japonia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Tokyo Skytree?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.