Vizualizezi pagina obiectivului turistic Tokyo Tower din Tokyo, Japonia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Tokyo, Japonia precum: adresa Tokyo Tower, cum ajung la Tokyo Tower, program Tokyo Tower, preturi Tokyo Tower, poze Tokyo Tower, localizare pe harta Tokyo Tower si alte detalii Tokyo Tower.

  • Locatie: Tokyo, Tokyo Prefecture, Japonia
  • Adresa: 4-2-8 Shiba-kōen
  • Transport - tren: Kamiyachō, exits 1 & 2
  • Website: www.tokyotower.co.jp
  • Pret: principala platforma de observatie ¥820, platforma speciala ¥1400
  • Program: 9am-10pm

Tokyo Tower este o dovada a progresului tehnologiei si a vietii moderne. Turnul este a doua structura ca inaltime din Japonia si functioneaza ca punct de observatie si turn de telecomunicatii. Turistii pot urca in turn pentru a beneficia de privelisti unice asupra orasului Tokyo si asupra imprejurimilor si, de asemenea, pot vizita magazinele si restaurantele de la baza turnului.

Tokyo Tower este inspirat din designul Turnului Eiffel din Paris si masoara 333 de metri, fiind localizat in Parcul Shiba, Minato. Turnul este vopsit in alb si portocaliu pentru a se conforma reglementarilor de siguranta aeriana. Principalele surse de venit ale turnului construit in 1958 sunt turismul si inchiriatul antenelor. De la deschiderea sa, turnul a fost vizitat de peste 150 de milioane de persoane.

Foot Town este o cladire de 4 etaje, localizata fix sub turn, care contine magazine, restaurante si muzee. Plecand de acolo, puteti vizita doua punti de observatie. Principala punte are doua etaje si este localizata la inaltimea de 150 de metri, iar puntea mai mica se afla la o inaltime de 250 de metri.

Turnul este si o structura de suport pentru o antena. Desi a fost conceput initial pentru difuzarea programelor de televiziune, in 1961 au fost instalate si antene pentru radio, dar turnul este folosit acum pentru difuzarea semnalelor pentru canalele mass-media japoneze precum NHK, TBS sau Fuji TV. Tranzitia la televiziunea digitala, planificata pentru iulie 2011, a intampinat probleme, inaltimea turnului de 333 de metri fiind insuficienta pentru a sustine transmisii digitale de calitate. Intre timp, a fost finalizata constructia altui turn (Tokyo Skytree – 634 metri) special pentru transmisii digitale.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Tokyo, Japonia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Tokyo Tower?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.