Vizualizezi pagina obiectivului turistic Tower Bridge din Londra, Marea Britanie. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Londra, Marea Britanie precum: adresa Tower Bridge, cum ajung la Tower Bridge, program Tower Bridge, preturi Tower Bridge, poze Tower Bridge, localizare pe harta Tower Bridge si alte detalii Tower Bridge.

  • Locatie: Londra, Marea Britanie

Tower Bridge, deschis in 1894, este unul din cele mai cunoscute repere ale Londrei si un obiectiv turistic major al capitalei Angliei. Turnurile sale neo-gotice se ridica pana la o inaltime de 65 de metri deasupra raului Tamisa. Cele doua poduri mobile care sustin carosabilul pot fi ridicate intr-un minut si jumatate pentru a permite navelor mari sa treaca (un eveniment rar acum, din moment ce aceste nave acosta mai departe, in aval). Din anul 1975, podurile au fost ridicate folosindu-se energia electrica.

Exista si un muzeu aici, in care se gasesc utilajele hidraulice vechi care sunt mentinute in stare de functionare pentru a fi disponibile in caz de urgenta. Pasarela din sticla de la 43 de metri altitudine deasupra Tamisei ofera o vedere splendida asupra raului. Ambele turnuri contin o expozitie interesanta care foloseste personaje animatronice si alte efecte speciale pentru a explica istorie podului.

Tower Bridge a fost proiectat de Horace Jones si inginer a fost Wolfe Barry.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Londra, Marea Britanie? Doresti sa te cazezi in apropiere de Tower Bridge?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 5.0 / 5 (bazat pe 1 calificative)
Badr Hary

badr-hary

Tower Bridge este un monument cunoscut in toata lumea. Este compus din doua turnuri inalte, unite prin doua alei pietonale situate la o inaltime de 44 de metri deasupra raului. Aici puteti viziona o expozitie permanenta sau sistemul hidraulic care ridica podul pentru a face loc navelor mari sa treaca. Pentru cele mai bune privelisti asupra podului va recomand o croaziera pe Tamisa.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 8 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.