Vizualizezi pagina obiectivului turistic Trafalgar Square din Londra, Marea Britanie. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Londra, Marea Britanie precum: adresa Trafalgar Square, cum ajung la Trafalgar Square, program Trafalgar Square, preturi Trafalgar Square, poze Trafalgar Square, localizare pe harta Trafalgar Square si alte detalii Trafalgar Square.

  • Locatie: Londra, Marea Britanie

Piata Trafalgar din Londra

Piata Trafalgar (Trafalgar Square), al carei nume comemoreaza victoria lui Nelson asupra unei armate de francezi si spanioli la Trafalgar in 1805, a fost aranjata intre anii 1829 si 1851 de catre Sir Charles Barry. Este unul din cele mai populare locuri de intalnire din Londra ale turistilor din intreaga lume. Sub balustrada din partea nordica a pietei, in fata Galeriei Nationale sunt incrustate in piatra standardele imperiale de lungime (un inch, un picior, doua picioare, un yard, un lant si 100 de picioare).

Monumentele notabile din Piata Trafalgar includ statuile lui Henry Havelock, Generalul Gordon, Charles James Napier si o statuie ecvestra a lui George al IV-lea, locul din care se masoara diferite distante din Londra. Cladirile care inconjoara piata includ Casa Canada spre vest, Casa Africa de Sud spre est, precum si Biserica St Martin-in-the-Fields. Din coltul sud-vestic strada duce la impozantul Arc al Amiralitatii si The Mall.

O vizita in capitala Regatului Unit nu ar fi completa fara o vizita la minunata Coloana a lui Nelson si cei patru lei de la baza sa, pentru a hrani pinguinii sau pentru a admira fantanile din Piata Trafalgar.

Transport

  • Metrou: statia Charing Cross

Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Londra, Marea Britanie? Doresti sa te cazezi in apropiere de Trafalgar Square?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 5.0 / 5 (bazat pe 1 calificative)
MrJohn Doe

mrjohn-doe

Trafalgar Square a fost conceputa în 1820 ca un memorial pentru cel mai mare erou naval al Marii Britanii, amiralul Horatio Nelson. Exista o coloană gigant a lui Nelson chiar în mijlocul pieței, și în 1860 au adaugat statui cu lei. Pe partea de nord a Trafalgar Square veți găsi unul dintre cele mai mari muzee din lume, National Gallery.Trafalgar Square este o atracție turistică majora și este cunoscuta pentru marile demonstrații și adunări. Îmi place Trafalgar Square.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 8 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.