Vizualizezi pagina obiectivului turistic Trezoreria – Palatul Administratiei Financiare din Arad, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Arad, Romania precum: adresa Trezoreria – Palatul Administratiei Financiare, cum ajung la Trezoreria – Palatul Administratiei Financiare, program Trezoreria – Palatul Administratiei Financiare, preturi Trezoreria – Palatul Administratiei Financiare, poze Trezoreria – Palatul Administratiei Financiare, localizare pe harta Trezoreria – Palatul Administratiei Financiare si alte detalii Trezoreria – Palatul Administratiei Financiare.

  • Locatie: Arad, Arad, Romania

Palatul Administratiei Financiare, cunoscut si ca Trezoreria este un edificiu situat pe Bulevardul Revolutiei, nr. 77 municipiul Arad.

A fost construit la sfarsitul secolului XIX in stil eclectic cu elemente de rococo vienez si este una dintre cele mai frumoase cladiri ale orasului.

In aceasta cladire cu trei nivele a functionat in anii 1950 Facultatea de zootehnica, apoi Liceul sanitar. Intr-o aripa a cladirii isi are sediu in prezent trezoreria municipiului.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Arad, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Trezoreria - Palatul Administratiei Financiare?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.