Vizualizezi pagina obiectivului turistic Turnul Bisericii Santa Maria Annunziata din Minori, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Minori, Italia precum: adresa Turnul Bisericii Santa Maria Annunziata, cum ajung la Turnul Bisericii Santa Maria Annunziata, program Turnul Bisericii Santa Maria Annunziata, preturi Turnul Bisericii Santa Maria Annunziata, poze Turnul Bisericii Santa Maria Annunziata, localizare pe harta Turnul Bisericii Santa Maria Annunziata si alte detalii Turnul Bisericii Santa Maria Annunziata.

  • Locatie: Minori, Coasta Amalfi, Italia

Turnul Bisericii Santa Maria Annunziata (secolul XI), este situat la aproximativ 150 de metri deasupra nivelului marii, inconjurat de podgorii si plantatii de lamai.

Turnul este construit in stil arab-normand si este ultima marturie a Bisericii veci Santa Maria Annunziata, demolata in anul 1950, deoarece se darapanase. Din ruinele bisericii ce sunt inca evidente intre cele doua abside si ramasitele unei fresce reprezentandu-l pe Sf. Mihail, care dateaza din secolul al XII-lea.

Turnul are un decor bogat in intarsii pe trei dintre cele patru laturi ale sale si pe tambur, iar acestea sunt vizibile de la o distanta considerabila.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Minori, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Turnul Bisericii Santa Maria Annunziata?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.