Vizualizezi pagina obiectivului turistic Turnul Capitanului din Zadar, Croatia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Zadar, Croatia precum: adresa Turnul Capitanului, cum ajung la Turnul Capitanului, program Turnul Capitanului, preturi Turnul Capitanului, poze Turnul Capitanului, localizare pe harta Turnul Capitanului si alte detalii Turnul Capitanului.

  • Locatie: Zadar, Croatia

Turnul Capitanului din Zadar se afla in Piata celor 5 fantani si este un exemplu rar de fortificatii medievale din secolul al 13-lea, ridicate pentru a consolida cetatea impotriva atacurilor turcesti. In timpul stapanirii venetiene, orasul a fost sub administrarea comuna a unui guvernator si a unui capitan al orasului (similar primarului). Pentru a se adapta acestei duble conduceri, Venetia si-a asumat construirea a doua palate, dintre care unul in prezent conservat si restaurat, un turn pentagonal inclinat, situat pe partea de vest a meterezelor datand din Evul Mediu, care a servit Capitanului orasului. Fantele din ziduri sunt de aceeasi epoca. Astazi, turnul serveste drept spatiu expozitional.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Zadar, Croatia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Turnul Capitanului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.