Vizualizezi pagina obiectivului turistic Turnul Catedralei Sf Anastasia din Zadar, Croatia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Zadar, Croatia precum: adresa Turnul Catedralei Sf Anastasia, cum ajung la Turnul Catedralei Sf Anastasia, program Turnul Catedralei Sf Anastasia, preturi Turnul Catedralei Sf Anastasia, poze Turnul Catedralei Sf Anastasia, localizare pe harta Turnul Catedralei Sf Anastasia si alte detalii Turnul Catedralei Sf Anastasia.

  • Locatie: Zadar, Croatia

Turnul Catedralei Sf Anastasia din Zadar este un loc de unde se pot admira vederi panoramice ale orasului vechi Zadar. Turnul a fost construit in secolul al 15-lea, este detasat de catedrala principala si se afla pe coltul dinspre Forumul Roman. Acesta este deschis zilnic (cu exceptia zilelor de duminica si de sarbatori legale) de la 10:00 pana la 17:00 si costa 15 kn pentru a urca in partea de sus, pe cele peste 180 de trepte inguste.

In turn se pot admira uriasele clopote. Panoramele sunt de vis: Forumul Roman si cafenelele care il marginesc in partea de jos si acoperisurile si strazile inguste ale orasului vechi Zadar. Puteti vedea, de-a lungul coastei, insulele din Marea Adriatica. In directia opusa, puteti vedea peste apa, partea moderna a orasului Zadar.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Zadar, Croatia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Turnul Catedralei Sf Anastasia?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.