Vizualizezi pagina obiectivului turistic Turnul Inclinat din Pisa, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Pisa, Italia precum: adresa Turnul Inclinat, cum ajung la Turnul Inclinat, program Turnul Inclinat, preturi Turnul Inclinat, poze Turnul Inclinat, localizare pe harta Turnul Inclinat si alte detalii Turnul Inclinat.

  • Locatie: Pisa, Toscana, Italia
  • Pret: €15 la casa de bilete, €17 online
  • Program: 8.30am-8pm Apr-Mai & Sep, 8.30am-11pm Iun-Aug, 9am-7pm Oct, 9.30am-5.30pm Noi & Feb, 10am-4.30pm Dec-Ian, 9am-5.30pm Mar

Turnul din Pisa sau Campanile del Duomo di Pisa este cel mai faimos turn inclinat din lume. Constructia sa a demarat in anul 1173 si a inceput sa se incline inainte de a fi terminat al treilea etaj (1274), din cauza solului nisipos si a unei fundatii de doar cativa metri. Constructia a continuat pana la finalizarea sa in anul 1350, atunci cand au fost instalate sapte clopote.

Sase din cele opt etaje sunt inconjurate de o loggie cu arcade, care incorporeaza fatada catedralei. Inaltimea este de aproximativ 56 de metri si panta de aproximativ 5 metri fata de verticala, la cel mai inalt punct. Dupa restaurarea de la sfarsitul secolului 20, Turnul Inclinat din Pisa a fost redeschis pentru public, cu un acces limitat si controlat.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Pisa, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Turnul Inclinat?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Turnul facut celebru in lumea intreaga de o eroare de constructie ,este cel mai fotografiat monument din Pisa si poate chiar din intreaga Italie.Fiecare turist pastreaza de aici o amintire care sprijina turnul cu palma.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 5 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.