Vizualizezi pagina obiectivului turistic Turnul Jin Mao din Shanghai, China. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Shanghai, China precum: adresa Turnul Jin Mao, cum ajung la Turnul Jin Mao, program Turnul Jin Mao, preturi Turnul Jin Mao, poze Turnul Jin Mao, localizare pe harta Turnul Jin Mao si alte detalii Turnul Jin Mao.

  • Locatie: Shanghai, China
  • Adresa: 88 Century Ave
  • Transport - metrou: Lujiazui
  • Website: www.jinmao88.com
  • Telefon: 02150475101
  • Pret: platforma de observatie adult/student Y88/60
  • Program: 8.30am-10pm

A treia cea mai inalta cladire din Shanghai, dupa Turnul Shanghai si Shanghai World Financial Center, Turnul Jin Mao este situat in centrul districtului Lujiazui Finance & Trade. Cladirea are 88 de etaje si a fost finalizata in 1999. Are o inaltime de 420,5 metri si acopera o suprafata de 2,3 hectare. Arhitectul Adrian D. Smith a combinat ingenios elementele culturii traditionale chineze cu cele mai noi stiluri arhitecturale, ceea ce face din Turnul Jin Mao una din cel mai bine construite cladiri din China.

Cladirea contine spatii de birouri moderne, un hotel de lux de 5 stele (Grand Hyatt Shanghai), sali de expozitie, sali de banchet, o platforma de observatie si facilitati de divertisment. Etajele 1 si 2 formeaza un lobby impunator si luminos. Spatiile de birouri ocupa etajele 3-50. Centrul de facilitati mecanice si electrice ocupa etajele 51 si 52. Hotelul de lux Grand Hyatt Shanghai ocupa etajele 53-87. Etajul 86 este ocupat de un club exclusiv pentru oaspetii hotelului iar la etajul 87 se afla restaurantul hotelului. Ultimul etaj, 88, este rezervat pentru platforma de observatie, care poate primi pana la 1000 de persoane.

Turnul detine cele mai bune lifturi posibile. Doua dintre ele duc vizitatorii direct la platforma de observatie, intr-o calatorie de 45 de secunde, cu o viteza de 9,1 metri pe secunda. De asemenea, la fiecare 10 etaje mai sunt inca 5-6 lifturi care reduc timpul de asteptare la maxim 35 de secunde, chiar si in orele de varf.

Turnul Jin Mao are si o cladire anexa de 6 etaje in care sunt salile de expozitie, salile de conferinte, salile multifunctionale, salile de banchet si un centru de recreere. Subsolul turnului contine o parcare pe trei nivele, care poate gazdui 800 de masini si 2000 de biciclete si care este supravegheata de camere video.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Shanghai, China? Doresti sa te cazezi in apropiere de Turnul Jin Mao?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.