Vizualizezi pagina obiectivului turistic Turnul Menara KL din Kuala Lumpur, Malaezia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Kuala Lumpur, Malaezia precum: adresa Turnul Menara KL, cum ajung la Turnul Menara KL, program Turnul Menara KL, preturi Turnul Menara KL, poze Turnul Menara KL, localizare pe harta Turnul Menara KL si alte detalii Turnul Menara KL.

  • Locatie: Kuala Lumpur, Selangor, Malaezia
  • Adresa: 2 Jln Punchak
  • Website: www.menarakl.com.my
  • Telefon: 03 2020 5448
  • Pret: adult/copil RM38/28
  • Program: 9am-10pm; ultimele bilete 9.30pm

Turnul Menara Kuala Lumpur este un turn de telecomunicatii, inalt de 421 de metri, situat la altitudinea de 97 de metri deasupra marii, pe un deal numit Bukit Nenas (Dealul Ananas), ceea ce-l face sa para mai inalt decat Turnurile Petronas.

Turnul a fost finalizat in 1995 si in afara de faptul ca serveste ca turn de telecomunicatii, este folosit si pentru platforma de observatie de unde se poate vedea semiluna care marcheaza inceputul si sfarsitul lunilor de Ramadan pentru musulmani. Platforma de observatie este situata la inaltimea de 276 de metri, cu 100 de metri mai sus decat cea din Skybridge-ul turnurilor Petronas. Bineinteles, platforma ofera si o panorama minunata asupra orasului, atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii cand orasul este plin de lumini. Exista si un restaurant rotativ, numit Atmosphere 360, in care puteti lua masa in timp ce admirati orasul de la inaltime, pe o raza de 360 de grade.

Atunci cand turnul Menara KL a fost construit, designul de ansamblu era menit sa reprezinte calatoria spre perfectiune a omului. Stilul arhitectonic al turnului reflecta patrimoniul islamic vibrant al Malaeziei, cu scripturi arabe, faianta islamica si modele florale si abstracte islamice arhetipale.

Turnul Menara Kuala Lumpur ofera si facilitati pentru servicii private sau nunti. Unul din aceste servicii se numeste ‘nunta in cer’ si este foarte popular printre vedete. Iubitorii de shopping vor gasi magazine in incinta, care vand produse specifice Malaeziei: cositor sau baticuri.

O data pe an turnul este folosit pentru evenimentul intitulat Base Jump, in care cei aventurosi sar cu parasuta din varful turnului. In jurul acestuia este o rezervatie forestiera deschisa publicului, pentru plimbari si drumetii in natura.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Kuala Lumpur, Malaezia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Turnul Menara KL?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.