Vizualizezi pagina obiectivului turistic Turnul Perla Orientului din Shanghai, China. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Shanghai, China precum: adresa Turnul Perla Orientului, cum ajung la Turnul Perla Orientului, program Turnul Perla Orientului, preturi Turnul Perla Orientului, poze Turnul Perla Orientului, localizare pe harta Turnul Perla Orientului si alte detalii Turnul Perla Orientului.

 • Locatie: Shanghai, China
 • Adresa: Pǔdōng
 • Transport - metrou: Lujiazui
 • Telefon: 02158791888
 • Pret: intrare Y100-280
 • Program: 8am-10pm

Turnul Perla Orientului (Oriental Pearl Tower) este un turn TV situat in Shanghai, China. Structura inalta de 468 de metri se afla pe malul estic al raurului Huangpu, vis-a-vis de zona Bund. In momentul de fata, turnul este al 5-lea ca inaltime din lume si al 3-lea din Asia. Dar, mai atragatoare decat inaltimea sa este arhitectura unica ce il face unul din cele mai importante obiective turistice din Shanghai. Baza turnului este sustinuta de 3 montanti oblici largi de 7 metri. 3 coloane late de 7 metri incadreaza cele unsprezece sfere de otel insirate pe verticala prin centrul turnului. Exista 3 sfere mari, printre care sfera din varf, cunoscuta si ca modulul spatial. Apoi sunt 5 sfere mai mici si inca 3 sfere decorative la baza turnului.

Turistii urca si coboara in turn cu ajutorul lifturilor cu doua etaje in care intra pana la 50 de persoane si care se misca cu o viteza de 7 metri pe secunda. In timpul calatoriei, insotitorii liftului recita o prezentare a turnului in engleza si chineza. Odata ajunsi la destinatie, veti fi uimiti de varietatea de activitati de comert sau recreationale disponibile in diferite sfere. Interiorul turnului este un palat de recreere iar Muzeul Municipal de Istorie Shanghai se afla la baza turnului. Sfera cea mare de jos contine un oras spatial futuristic si ofera o priveliste minunata. De aici, intr-o zi senina, se poate vedea pana la raul Yangtze. Cele 5 sfere mai mici contin 25 de camere de hotel elegante. Sfera cea mare de sus contine magazine si restaurante (inclusiv un restaurant rotitor), precum si o podea din sticla pentru cei curajosi indeajuns pentru a arunca o privire. Panorama va va umple de uimire fata de frumusetile din jur.

Este de-a dreptul uluitor cum acest turn ultra-modern combina concepte antice precum perle sferice cu tehnologia, comertul, educatia si recreerea specifice zilelor noastre. Pe langa asta, turnul este si un turn TV si radio care serveste zona orasului Shanghai cu peste 10 canale TV si mai mult de 10 posturi radio. Intr-adevar numele de Perla Orientului este foarte potrivit pentru acest turn.

Orar

Zilnic: 08:30 – 21:30

Preturi

 • Bilet intrare + vizita la puntea de observatie de la a doua sfera: 100 yuani
 • Bilet intrare + vizita a doua sfera + bilet intrare Muzeul Municipal de Istorie: 120 yuani
 • Bilet intrare Muzeul Municipal de Istorie: 35 yuani
 • Bilet intrare doua sfere + bilet intrare Muzeul Municipal de Istorie: 135 yuani
 • Bilet intrare trei sfere + bilet intrare Muzeul Municipal de Istorie + bilet pentru sfera cea mai inalta (modulul spatial): 150 yuani
 • Meniu de pranz tip bufet la restaurantul rotitor din sfera a doua (intre orele 11-14): 268 yuani
 • Meniu de cina tip bufet la restaurantul rotitor din sfera a doua (intre orele 17-21): 298 yuani

Transport

 • Autobuz: liniile 81, 795, 799, 870, 961, 971, 985, 993, 996. Coborati la statia Dong Fang Ming Zhu (Oriental Pearl)
 • Metrou: linia 2, coborati la statia Lujiazui si iesiti pe Exit 1

Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Shanghai, China? Doresti sa te cazezi in apropiere de Turnul Perla Orientului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.