Vizualizezi pagina obiectivului turistic Universitatea de Medicina si Farmacie – Casa Triska din Cluj-Napoca, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Cluj-Napoca, Romania precum: adresa Universitatea de Medicina si Farmacie – Casa Triska, cum ajung la Universitatea de Medicina si Farmacie – Casa Triska, program Universitatea de Medicina si Farmacie – Casa Triska, preturi Universitatea de Medicina si Farmacie – Casa Triska, poze Universitatea de Medicina si Farmacie – Casa Triska, localizare pe harta Universitatea de Medicina si Farmacie – Casa Triska si alte detalii Universitatea de Medicina si Farmacie – Casa Triska.

  • Locatie: Cluj-Napoca, Cluj, Romania

In cadrul acestui edificiu au functionat pe rand pana in anul 1948, cand a avut loc nationalizarea, depozitul Triska, reprezentanta si atelierul de reparatii al pianelor Wirth.

Cladirea a fost sediul Institutului de Medicina si Farmacie in perioada 1948 – 1990, iar din 1990 devine sediul rectoratului Universitatii de Medicina si Farmacie.

Adresa: Str. Emil Isac, nr.13


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Cluj-Napoca, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Universitatea de Medicina si Farmacie - Casa Triska?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Pensiunea Diadis
Cluj Napoca, Cluj

Vezi pagina unitatii de cazare Pensiunea Diadis

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.